KYKY-hanke järjestää Menestyksen kaavat -seminaarin, puhujina Jarkko Nieminen, Pilvi Hämäläinen ja Teemu Hiilinen

Menestyksen kaavat -seminaari, puhujina Jarkko Nieminen, Pilvi Hämäläinen ja Teemu Hiilinen

Menestyksen kaavat -tapahtuma tuo lavalle kolme ihmistä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa. Jokaisen matka menestykseen on ollut erilainen, jokaiselta on opittavaa. Tennislegenda Jarkko Nieminen, näyttelijä Pilvi Hämäläinen ja eUrheilun ammattilainen Teemu Hiilinen kertovat, mitä tekijöitä heidän menestyksen kaavastaan löytyy.

Menestyksen kaavat

Pilvi Hämäläinen on näyttelijä, jonka menestys Putouksessa todistaa kyvystä koskettaa ja naurattaa. Teemu Hiilinen on elektronisen urheilun ammattilainen. Jarkko Nieminen on tennislegenda, joka teki pitkän ja menestyksekkään uran yhdessä maailman kilpaillummista ja kovimmista yksilölajeista.

Menestyksen kaavat -tapahtuman järjestää Karelia AMK:n sekä Riverian yhteinen KYKY-hanke yhteistyössä SciFestin kanssa. Seminaari on osa Suomen suurinta ja toiminnallisinta tiede- ja teknologiatapahtumaa, SciFest-tiedefestivaalia. Tapahtuma on osa SciFestin tämän vuoden teemaa Tiede kohtaa kulttuurin – Science goes arts. SciFest järjestetään jo 12. kerran Joensuu Areenalla.

Puheenvuorojen aikataulu:
17.00 Pilvi Hämäläinen: Mahdollisuuksiin tarttuminen
18:00 Teemu Hiilinen: Pelaaminen, uhka vai mahdollisuus
19.00 Jarkko Nieminen: Intohimojen seuraaminen & talousrealismi

Tarjoilujen vuoksi tapahtumaan kerätään ilmoittautumiset osoitteessa: https://goo.gl/forms/7WYK576TtUTpI62t1

  • Mitä? – Seminaari, jossa menestyksestä puhuvat Jarkko Nieminen, Pilvi Hämäläinen ja Teemu Hiilinen
  • Missä? – Joensuu Areena, SciFestin yhteydessä
  • Milloin? – torstaina 17.5. klo 17-20
  • Tapahtuma on ilmainen
  • Käynti pääovien kautta
  • Tilaisuuteen voi saapua ja poistua vapaasti
  • Kahvituksia varten on ilmoittauduttava osoitteessa: https://goo.gl/forms/7WYK576TtUTpI62t1